Yaşar GÖKBAYRAK - Okul Müdürü

1966 yılında Kırşehir İli´nin, Mucur İlçesi´nin Seyfe Köyü´nde dünyaya geldi. İlköğrenimini, doğduğu köy olan Seyfe Köyü´nde tamamladı. Orta ve lise öğrenimini, Kayseri Mimar Sinan Öğretmen Lisesi´nde bitirdi. Yükseköğrenimini Kırşehir Eğitim Yüksek Okulu´nda bitirdi. Daha sonra Açık Öğretim Fakültesi Lisans tamamlama programı Türkçe bölümünü bitirerek lisansını tamamladı. Öğretmenlik mesleğine Şırnak İli, Uludere İlçesi Gülyazı Köyü´nde 1986 yılında başladı. Daha sonra sırasıyla Bursa İli, Mustafakemalpaşa İlçesi, Sünlük Köyü İlkokulu, Demireli Köyü İlkokulu, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu´nda öğretmen olarak mesleğini devam ettirdi. 2003 yılında Tatkavaklı İlköğretim Okulu´na Müdür olarak atandı ve Ağustos 2010 yılına kadar Tatkavaklı İlköğretim Okulunda Okul Müdürü olarak görev yaptı. 2010 yılından itibaren de bir yıl süreyle Atatürk İlköğretim Okulu´nda öğretmen olarak görev yaptı. 2012 yılı şubat ayından Eylül 2014 tarihine kadar Karacabey Halk Eğitimi Merkezi Müdürü olarak görev yaptı. Aralık 2014-Temmuz 2019 tarihleri arasında Mustafakemalpaşa 14 Eylül İlkokulu’nda Okul Müdürü olarak görev yaptı. Temmuz 2019 tarihinden itibaren Mustafakemalpaşa Mevlana İlkokulu’nda Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve 1 çocuk babasıdır.